Aksidentet tragjike, faji i kujt është?

  • A.P /
  • 17 May 2022 - 23:00
Aksidentet tragjike, faji i kujt është?

Shpesh shkak i aksidenteve janë vetë drejtuesit e mjeteve, disa të pakujdesshëm në timon, disa të tjerë të dehur me alkool, dhe disa e teprojnë me shpejtësinë me të cilën ecin, por ka dhe raste kur vetë faji është i rrugës.

Po, po, i rrugës, pasi aty mungon sinjalistika. Në kronikën e “Piranjave” do të shihni shumë rrugë në Shqipëri që kanë hyrje dhe dalje të pakuptimta dhe pa asnjë lloj sinjalistike, që të paralajmërojnë drejtuesit se aty ku po kalojnë mund edhe të aksidentohen.


(Kosova Sot Online)