Ministrja e Mbrojtjes shpall konkurs, u bën thirrje të rinjve dhe të rejave kosovare

  • E.K /
  • 24 May 2022 - 13:02
Ministrja e Mbrojtjes shpall konkurs, u bën thirrje të rinjve dhe të rejave kosovare

Ministria e Mbrojtjes shpall konkurs për rekrutimin e kadetëve për vitin akademik 2022/2023

Konkursi i rekrutimit për kadetë do të jetë i hapur prej 09.06.2022 deri më 23.06.2022, njofton ministria.

“Ministria e Mbrojtjes fton të rinjtë e të rejat e vendit pa dallim, të aplikojnë duke ju garantuar proces të drejtë dhe transparent gjatë gjithë procesit të testimit dhe përzgjedhjes”, thuhet në njoftimin e tyre.

Detajet rreth aplikimit mund t’i shihni në këtë postim:

(Kosova Sot Online)