Marrëveshja me Serbinë për rrymën, Anton Berisha ka një pyetje për Besnik Bislimin

  • E.K /
  • 21 June 2022 - 14:02
Marrëveshja me Serbinë për rrymën, Anton Berisha ka një pyetje për Besnik Bislimin

Sot, mes Kosovës e Serbisë, u arrit marrëveshja që parasheh faturimin e energjisë elektrike në katër komunat veriore të Kosovës.

Kjo marrëveshje, zëvendëskryeministri, Besnik Bislimi, tha se e mundëson faturimin e energjisë elektrike “sipas ligjeve dhe sistemit rregullativ të Kosovës”.

Ndaj kësaj deklarate reagoi ish-zëvendësministri i Jashtëm, Anton Berisha, i cili e pyeti Bislimin se për çfarë kanë kundërshtuar deri tani, pasi i dhanë interpretim pozitiv marrëveshjes.

“Pyetja që shtrohet është: meqenëse i bëni një interpretim pozitiv marrëveshjes, atëherë për çfarë e keni kundërshtuar deri më tani?Cili është ndryshimi që e premtuat gjatë fushatës për të mos pranuar këtë marrëveshje? A e hoqet, siç thonit atëherë nënvendosjen e Kosovës ndaj Serbisë apo e rilidhët Kosovën me Serbine?Natyrisht, që nuk keni bërë asnjë ndryshim, dhe në realitet pyetjet që do të vazhdojnë janë për rradhën e gjatë të mashtrimeve”, ka shkruar Berisha.

(Kosova Sot Online)