Po bie numri i të hospitalizuarve me koronavirus

  • G.G /
  • 12 August 2022 - 11:03
Po bie numri i të hospitalizuarve me koronavirus

Ka rënë numri i pacientëve të trajtuar me Covid-19 në kuadër të klinikave të QKUK-së dhe spitaleve të përgjithshme.

Një foshnje aktualisht po trajtohet nga ky virus në klinikën e neonatologjisë.

Shërbimi Spitalor, Klinik dhe Universitar i Kosovës ka bërë të ditur se duke u bazuar në raportet e datës 12 gusht 2022 në ShSKUK janë të spitalizuar 62 pacientë me Covid-19.

Raporti i datës 12 gusht 2022, sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme:

Klinika Infektive, 25 pacientë + 1 në Mjekim Intensiv me oksigjeno-terapi

Klinika e Pediatrisë, 2 pacientë

Klinika e Gjinekologjisë, 2 pacientë

Klinika e Neonatologjisë, 1 foshnje

Mjekim Intensiv Qendror, 2 raste

Spitali i Gjakovës, 11 pacientë

Spitali i Prizrenit, 4 pacientë

Spitali i Pejës, 11 pacientë

Spitali i Gjilanit, 3 pacientë

Spitali i Mitrovicës, 1 pacient

(Kosova Sot Online)