Dodik tentoi ta urojë Izraelin në gjuhën angleze, por ia huq keq

  • G.G /
  • 05 October 2022 - 12:53
Dodik tentoi ta urojë Izraelin në gjuhën angleze, por ia huq keq

Millorad Dodik, anëtari i Presidencës trepalëshe të Bosnje dhe Hercegovinës, mbrëmë në gjuhën angleze ka tentuar t’ua urojë hebrenjve festën, kurse urimi për shkak të gabimeve gramatikore është bërë viral.

Kjo nuk është hera e parë që Dodik bën gafe të tilla dhe shpesh në opinion njihet si një ndër politikanët serbë që bënë më së shumti gafe, e në veçanti kur shfaqet para ekraneve televizive.

Image

“In those times of reflection and pray, I would like to send message to @Isaac_Herzog the State od Israel and all Juwish people: G’ma Chatimah Tova”, ka shkruar Dodik.

Në gjuhën shqipe do të thotë “në kohën e reflektimit dhe lutjeve, dua t’i dërgojë mesazh presidentit të Izraelit, Isaac Herzog dhe tërë popullit izraelit me fjalët G’mar Chatimah Tovah”.

Mjaftuan këto gafe që të fillojnë talljet në llogari të tij në rrjetet sociale.

Image

(Kosova Sot Online)