Rrebesh dhe shkarkime rrufesh mbi Prishtinë

  • A.P /
  • 27 March 2023 - 19:41
Rrebesh dhe shkarkime rrufesh mbi Prishtinë

Gjatë pas ditës së hënë, Kosova është përfshirë nga një stuhi,  transmeton gazeta "Kosova Sot Online".

Në shumë vende ka pasur rrebesh dhe edhe shkarkime rrufesh poashtu dhe mbi kryeqytetin e Kosovës.

(Kosova Sot Online)