Erërat e forta dëmtojnë shtyllat elektrike në këtë rajon, KEDS del me njoftim

  • S.A /
  • 28 March 2023 - 10:10
Erërat e forta dëmtojnë shtyllat elektrike në këtë rajon, KEDS del me njoftim

Erërat e forta dëmtojnë shtyllat elektrike, KEDS del me njoftim.Si pasojë e erërave të forta janë shkaktuar dëme në përçues elektrikë dhe në shtylla elektrike. Rajoni më i prekur është ai i Pejës, njofton KEDS, transmeton "Kosova Sot Online ".

KEDS thotë se ka angazhuar ekipet me qëllim të kthimit në normalitet të kësaj gjendje.

Njoftimi i plotë i KEDS:

Për shkak të erërave të forta që përfshinë tërë territorin e Kosovës nga mbrëmë e që po vazhdojnë edhe sot, disa largpërçues janë jashtë funksionit.

Dëmet janë shkaktuar kryesisht në përçues elektrikë dhe në shtylla elektrike, ndërkaq rajoni më i prekur është ai i Pejës.

KEDS ka angazhuar ekipet me qëllim të kthimit në normalitet të kësaj gjendjeje, për çka kërkojmë mirëkuptim nga konsumatorët tanë.

(Kosova Sot Online )