Nëse e njihni këtë person lajmëroni Policinë e Kosovës, dyshohet për tentim vrasje ndaj policëve në detyrë

  • E.K /
  • 03 June 2023 - 11:17
Nëse e njihni këtë person lajmëroni Policinë e Kosovës, dyshohet për tentim vrasje ndaj policëve në detyrë

Policia e Rajonit të Gjilanit ka kërkuar ndihmën e qytetarëve në ofrimin e informatave, të cilat do të ndihmonin në arrestimin e një personi që kërkohet për tentim vrasje ndaj policëve në detyrë, përcjell “Kosova Sot Online”.

Personi që po kërkohet është 41-vjeçari, Burim Agaj,

Të gjithë ata që kanë informata që mund të çojnë në identifikimin e vendndodhjes së të dyshuarit, mund të lajmërohet në stacionin me të afërt të Policisë apo përmes numrit 192.

“Drejtoria rajonale e Policisë Gjilan, njësiti i hetimeve që operon në kuadër të stacionit policorë në Gjilan, me autorizim nga Prokuroria Themelore në Gjilan, kërkon ndihmë nga qytetarët në ofrimin e informatave, të cilat do të ndihmonin në identifikimin dhe arrestimin e personit që shihet në fotografi.

I dyshuari kërkohet për përfshirje në disa raste të veprave penale (tentim vrasje ndaj policëve në detyrë), që janë raportuar kohëve të fundit në Policinë Rajonale në Gjilan.

Të nderuar, për çdo informatë që mund të çojë në identifikimin e personit apo vendndodhjen e tij, mund të lajmëroni në stacionin më të afërt të Policisë së Kosovës apo përmes numrit 192”, thuhet në kërkesë.

(Kosova sot Online)