Qeveria vendos për marrëveshjen me Danimarkën: 210 milionë euro për qiranë e burgjeve në Gjilan

  • S.A /
  • 07 June 2023 - 12:23
 Qeveria vendos për marrëveshjen me Danimarkën: 210 milionë euro për qiranë e burgjeve në Gjilan

Qeveria e Kosovës ka miratuar Projektligjin për Ratifkimin e Traktatit ndërmjet Republikës së Kosovës dhe Mbretërisë së Danimarkës për shfrytëzimin e Institucionit Korrektues në Gjilan me qëllim të ekzekutimit të dënimeve daneze, transmeton "Kosova Sot Online ".

Kështu është bërë e ditur në mbledhjen e qeverisë së Kosovës të mërkurën.

Projektligji është votuar me të gjitha votat pro, asnjë kundër dhe asnjë abstenim.

Kosova përfiton 210 milionë euro nga qiraja e burgjeve për të burgosurit danezë.

(Kosova Sot Online )