Qeveria miraton projektligjin që mundëson zhbllokimin e të hyrave vetanake të komunave

  • E.K /
  • 07 June 2023 - 13:34
Qeveria miraton projektligjin që mundëson zhbllokimin e të hyrave vetanake të komunave

Qeveria e Kosovës ka miratuar plotësim-ndryshimin e Ligjit për Buxhetin 2023, ku do zhbllokohen të hyrat vetanake të komunave të pashpenzuara gjatë viteve të kaluara, përcjell “Kosova Sot Online”.

Në mbledhje u miratua edhe themelimi i muzeut për dokumentimin dhe prezantimin e krimeve të ish Jugosllavisë dhe Serbisë ndaj shqiptarëve të Kosovës.

(Kosova Sot Online)