Albulena Haxhiu: Është proceduar në Qeveri Koncept Dokumenti për themelimin e Gjykatës Administrative

  • E.K /
  • 10 August 2023 - 13:02
Albulena Haxhiu: Është proceduar në Qeveri Koncept Dokumenti për themelimin e Gjykatës Administrative

Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, ka treguar se është proceduar në Qeveri Koncept Dokumenti për themelimin e Gjykatës Administrative, përcjell "Kosova Sot Online".

Haxhiu tha se në këtë gjykatë do të adresohet edhe zgjidhja e kontesteve nga marrëdhënia e Punës.

“Themelimi i gjykatës në fjalë, përmbyllë krijimin e infrastruktures ligjore në fushën e drejtësisë administrative, rritë dukshëm efikasitetin e zgjidhjes së lëndëve dhe lehtëson qasjen e qytetarëve në drejtësi administrative”, shkruan ajo.

(Kosova Sot Online)