Misioni i SHBA-së në NATO: Aleanca kujdesshëm po merr hapa që të sigurohet se KFOR-i ka forcat që i nevojiten

  • E.K /
  • 28 November 2023 - 11:26
Misioni i SHBA-së në NATO: Aleanca kujdesshëm po merr hapa që të sigurohet se KFOR-i ka forcat që i nevojiten

Misioni i SHBA-së në NATO kanë thënë se NATO është duke ndërmarrë hapa kujdesshëm për t’u siguruar se KFOR-I ka forcat e nevojshme për të përmbushur mandatin e dhënë nga Kombet e Bashkuara në mënyrë të paanshme, përcjell “Kosova Sot Online”

“Këshilli i Sigurimit të Kombeve të Bashkuara i ka dhënë mandat KFOR-it më 1999 të ketë një mision paqeruajtës neutral”, thuhet në reagim.

Misioni i SHBA-së potencon se KFOR-i vazhdon të mbështes zhvillimin e një Kosove gjithëpërfshirëse, demokratike dhe multi-etnike.

(Kosova Sot Online)