Dalin në konsultim publik Projektligji për Energji Elektrike dhe Projektligji për Energji, Rizvanolli fton për komente

  • S.A /
  • 02 March 2024 - 12:14
Dalin në konsultim publik Projektligji për Energji Elektrike dhe Projektligji për Energji, Rizvanolli fton për komente

Ministrja e Ekonomisë, Artane Rizvanolli, ka njoftuar se janë hapur konsultimet publike për Projektligjin për Energji Elektrike dhe Projektligjin për Energji, transmeton "Kosova Sot Online ".

Rizvanolli ka bërë me dije se afati i fundit për komente është 14 marsi.

“Projektligji për Energji Elektrike synon përcaktimin e rregullave për të siguruar furnizim cilësor dhe çmime të përballueshme të energjisë elektrike, ndërsa Projektligji për Energji përfshin parime dhe rregulla për zhvillimin e sektorit energjetik, duke krijuar kushte për një treg të hapur, transparent dhe konkurrues”, ka shkruar Rizvanolli.

(Kosova Sot Online )