DEBAT PUBLIK-"Besimi Commerce ”, Sh.p.k. Shtime

  • 29 July 2021 - 12:52
DEBAT PUBLIK-

Duke u bazuar në Ligjin Nr. 03/L-214 për Vlerësimin e Ndikimit në Mjedis, Neni 20, pika 2 dhe 4, Kompania “ Besimi Commerce ”, Sh.p.k. Shtime.,në bashkëpunim me Ministria e Mjedisit, Planifikimit Hapsinor dhe Infrastrukturës, organizojnë:

DEBAT PUBLIK

Për Raportin e Vlerësimit të Ndikimit në Mjedis për fabrikën për prodhimin e lëngjeve në Z.K. Shtime.

Njoftohet publiku i interesuar se më datën 19.08.2021 në ora 14:30, në zyrat qëndrore të kompanisë “Besimi Commerce”,Sh.p.k Shtime,Rr.Ibrahim Rugova, nr. 820 do të organizohet debat publik nga Kompania “ Besimi Commerce ”, Sh.p.k. Shtime., në bashkëpunim me Ministrinë e Mjedisit, Planifikimit Hapsinor dhe Infrastrukturës (MMPHI).

Debati publik do të organizohet për Raportin e Vlerësimit të Ndikimit në Mjedis për fabrikën për prodhimin e lëngjeve në Z.K. Shtime.

Debati Publik do të organizohet edhe në mënyrë virtuale në platformën ZOOM

Join Zoom Meeting
https://us05web.zoom.us/j/6884479826?pwd=RW0wWmdLOTZTc2dkQkoxWm0yd3NaZz09

Meeting ID: 688 447 9826
Passcode: besicom19

Në linkun e mëposhtëm mund të gjeni raportin e VNM-së për kompaninë “ Besimi Commerce ”, Sh.p.k. Shtime,për fabrikën për prodhimin e lëngjeve në Z.K. Shtime.

https:// mmphi.rks-gov.net/dokumentet_dhe_publikimet/279/publikimet

Pjesëmarrja e juaj na ndihmon ne implementimin e projektit.

(Kosova Sot Online)