Hidhet shorti i Ligës Unike

  • S.A /
  • 17 tetor 2021 - 14:00
Hidhet shorti i Ligës Unike

Sot (e diel) është hedhur shorti i Ligës Unike në konkurrencën e femrave dhe meshkujve.

Garat në konkurrencën e femrave do të fillojnë në mesjavë, kurse në fundjavën e ardhshme do të fillojnë garat në konkurrencën e meshkujve.

Te femrat do të zhvillohen dhjetë xhiro (vajtje-ardhje) dhe më pas faza e Play-offit. Në konkurrencën e meshkujve Liga Unike do të zhvillohet me sistem të dyfishtë vajtje-ardhje në edicionin 2021-2022. Pas përfundimit të 14 xhirove të rregullta në konkurrencën e meshkujve, vendet 1-2 kualifikohen direkt për Final 4, ndërsa vendet 3-6 dhe 4-5 luftojnë për vendin e tyre në Final 4 përmes dy ndeshjeve kualifikuese vajtje-ardhje, në të cilat takohen ekipet 3-6 dhe 4-5. Skuadra e cila nxjerrë rezultat më të mirë nga dy ndeshjet e zhvilluara (pikët e shënuara në total nga dy ndeshjet) do të jetë gjysmëfinaliste. Ekipet më mirë të renditura luajnë si vendas në ndeshjen e kthimit.

Në xhiron e parë te femrat do të përballen Tirana me Prishtinën, Bashkimi me Partizanin dhe Flamurtari dhe Penza.

Te meshkujt në xhiron e parë do të përballen Tirana-Rahoveci, Prizreni 16-Kamza, Vllaznia-Ylli dhe Peja-Teuta.

Orari

Femrat

Xhiro 1

Tirana-Prishtina

Bashkimi-Partizani    

Flamurtari-Penza

Xhiro 2

Prishtina-Penza

Partizani-Flamurtari   

Tirana-Bashkimi

Xhiro 3

Bashkimi-Prishtina

Flamurtari-Tirana

Penza-Partizani

Xhiro 4

Prishtina-Partizani     

Tirana-Penza

Bashkimi-Flamurtari

Xhiro 5

Flamurtari-Prishtina

Penza-Bashkimi

Partizani-Tirana

Meshkujt

Xhiro 1

Tirana-Rahoveci

Prizreni 16-Kamza

Vllaznia-Golden Eagle Ylli

Peja-Teuta

Xhiro 2

Rahoveci-Teuta

Golden Eagle Ylli-Peja

Kamza-Vllaznia

Tirana-Prizreni 16

Xhiro 3

Prizreni 16-Rahoveci

Vllaznia-Tirana

Peja-Kamza

Teuta-Golden Eagle Ylli

Xhiro 4

Rahoveci-Golden Eagle Ylli

Kamza-Teuta

Tirana-Peja

Prizreni-Vllaznia

Xhiro 5

Vllaznia-Rahoveci

Peja-Prizreni

Teuta-Tirana

Golden Eagle Ylli-Kamza

Xhiro 6

Rahoveci-Kamza

Tirana-Golden Eagle Ylli

Prizreni 16-Teuta

Vllaznia-Peja

Xhiro 7

Peja-Rahoveci

Teuta-Vllaznia

Ylli-Prizreni 16

Kamza-Tirana

(Kosova Sot Online )