Cristiano Ronaldo ka më shumë ndjekës të rremë se çdo futbollist dhe fiton para prej tyre

  • G.G /
  • 21 February 2022 - 10:50
Cristiano Ronaldo ka më shumë ndjekës të rremë se çdo futbollist dhe fiton para prej tyre

Ndjekësit e rremë janë profile që nuk i përkasin një personi të vërtetë, por bëjnë të duket se një personazh publik ka shumë influencë.

Cristiano Ronaldo ia kalon kolegëve të tij si Messi dhe Neymar për numrin e ndjekësve dhe kohët e fundit ka thyer rekordin prej 400 milionë ndjekësish në Instagram.
Kërkimi u bë nga rrjeti i zbulimit të kredibilitetit grin.co për të zbuluar numrin e ndjekësve të rremë për çdo futbollist.
Ronaldo renditet i pari me 92.46 milionë ndjekës të rremë, që sipas ekspertëve përbëjnë 23% të numrit total.
Nga totali i tij prej gati 2 milionë dollarë për çdo postim, më shumë se një e katërta vijnë nga ndjekësit e rremë.

(Kosova Sot Online)