Pro Band&Ganja - godasin në prag të dasmave me këngën 'Martesa'

  • 22 maj 2019 - 14:51
Pro Band&Ganja - godasin në prag të dasmave me këngën 'Martesa'

Ditë më parë grupi Pro Band dhe këngëtarja e njohur Ganimete Abazi - Ganja, publikuan këngën e tyre më të re "Martesa", e cila është duke u pëlqyer nga publiku, shkruan gazeta "Kosova Sot Online".

E kjo këngë nuk ka ardhur rastësiht, pasi si Ganja poashtu dhe Pro Band, e kanë menduar se me çfarë të godasin në prag të sezonës së  dasmave, edhe siç shihet e kanë "pikatur".

(Kosova Sot Online)