Të martuar prej vitesh, partneri i Megan Fox zbulon sekretin e marrëdhënies së tyre të lumtur

  • 05 nëntor 2019 - 10:24
Të martuar prej vitesh, partneri i Megan Fox zbulon sekretin e marrëdhënies së tyre të lumtur

Megan Fox dhe Brian Austin Green janë padyshim një prej çifteve më të dashur të Hollywood-it. Në një intervistë për “Hollywoodlife, ai zbuloi sekretin e një martese të shëndetshme dhe afatgjatë. “Martesa jonë është shumë normale në shtëpi. Ne kemi tre fëmijë.

Çdo gjë është relative, shtëpia jonë është e madhe, por ka edhe më të mëdhaja se kaq, është ok për hapësirën që duam për ato që kemi. Ne diskutojmë çdo gjë me njëri-tjetrin. Sa më shumë flasim aq më shumë kuptohemi, gjë që për ne ka qenë e rëndësishme, për shkak të ndryshimeve që kishim”, tregon ai duke zbuluar se komunikimi është suksesi i marrëdhënies së tyre. Kujtojmë se Megan dhe Brian janë të martuar që prej vitit 2010 dhe janë prindër të 3 fëmijëve, Noah, Bodhi dhe Journey.

(Kosova Sot Online)