Sa shumë ka ndryshuar Arta Bajrami, nuk do ta njihni

  • 17 nëntor 2019 - 14:02
Sa shumë ka ndryshuar Arta Bajrami, nuk do ta njihni

Të gjithë i mbajnë mend këngët e saj dhe hitet me të cilat ka goditur gjithnjë skenën shqiptare.

Këngëtarja e njohur Arta Bajrami ende vazhdon të mbajë të njëjtin ndikim tek publiku shqiptar, sikurse atëherë që kishte. Edhe pse pas pauzës së saj erdhi me ndryshimit të zhanrit, ajo arriti përsëri të pëlqehet dhe të dëgjohet nga adhuruesit e saj.

Tashmë artisten e kemi të fokusuar në zhanrin popullor, i cili po i shkon shumë dhe po godet edhe më këngët që po sjell.

Image

(Kosova Sot Online)