Labi e quan vendim tepër fëmijëror punën e maskave, “kem me vdek se kem me vdek”

  • 24 korrik 2020 - 15:26
Labi e quan vendim tepër fëmijëror punën e maskave, “kem me vdek se kem me vdek”

Ish deputeti i Kuvendit të Kosovës, Labinot Tahiri ka disa fjalë për policët që po i dënojnë qytetarët për mungesë të maskave. Ai e ka quajtur fëmijëror vendimin për bartjen e maskave.

Përmes një postimi në llogarinë e tij në Facebook, Labi u është drejtuar policëve duke iu thënë që të mos i gjunjëzojnë qytetarët në mungesë të maskave, meqenëse sipas tij është shenjë e keqe.

“E keni një virus ku i keni nëpër shkollat tona dilerat ku aty ju shesin DROGË femijëve dhe ua imponojnë HASHASHIN, dhe as ju e askush nuk guxoni me i kap sepse jau lekundin vendin e punes AGA POLIC! Ky është krim dhe masa qe duhet me i nderrmarë , e jo maskat e KINËS!”, ka shkruar Tahiri.

Tutje, Labi ka thënë se edhe ai ose ndonjë anëtar i familjes së tij mund të vdesin nga ndonjë virus, por se thotë se puna e maskës është vendim tepër fëmijërorë dhe jashtëzakonisht nënçmues për banorët e vendit.

“Kem me vdek se kem me vdek. Ju lutem hapni syt e mendoni pozitiv!”, ka shkruar Labi.

 

Të nderuar polic! Respekti për ju nuk ka munguar dhe nuk do të mungoj kurrë. I nderuar polic, veç dy fjalë i kam për ju,...

Publiée par Labinot Tahiri sur Vendredi 24 juillet 2020

(Kosova Sot Online)