Nga një ushtar i UÇK’së në një tenor me famë botërore

  • E.K /
  • 26 gusht 2020 - 09:02
Nga një ushtar i UÇK’së në një tenor me famë botërore

Tenori kosovar me famë botëror, Ramë Lahaj, ishte pjesë e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

Lahaj që ka ngjitur skenat më të njohura botërore të operas  dikur ishte ushtar në luftë derisa sot është ushtar në paqe.

Lahaj kishte publikuar dy imazhe në Facebook, Madje, ai ka zgjedhur që me krahasimin e fotografive nga koha kur ishte ushtar në vitin 1999 dhe nga interpretimi në Operan e Barcelonë të shkruajë edhe disa fjalë shumë motivuese që secili të ndjekë ëndrrën e tij.

(Kosova Sot Online)