‘Lëpiu ku pështyu’/ Ja çfarë tha Butrinti për Kidën disa vite më parë

  • E.K /
  • 08 October 2021 - 17:14
‘Lëpiu ku pështyu’/ Ja çfarë tha Butrinti për Kidën disa vite më parë

Në fillimet e karrierës së tij, intervistat e Butrintit ishin më të shpeshta dhe fama e tij filloi të merrte hov të papritur.

Në një intervistë, Butrinti është pyetur nëse do të bashkëpunonte me Kidën apo Capital T, dhe më një fytyrë mospërfillëse ai tha: “Me korrkën!”

Duke nënkuptuar që me asnjërin, por sot bashkëpunimi i tij më Kidën dhe Ledrin është një ndër më të suksesshmit që u kthye në hitin e verës.

Gjithashtu, sot Kida dhe Butrinti janë miq të mirë.

https://video.syri.net/upload/videos/2021/10/u1ZXNOfLGiM8hXeMSWyn_08_1adbc191c31c6664f64eff5c5076aa55_video_240p_converted.mp4

(Kosova Sot Online)