Vjen edhe një zarf në 'Big Brother Albania VIP'

  • A.P /
  • 23 March 2023 - 17:18
Vjen edhe një zarf në 'Big Brother Albania VIP'

Një mision nga vëllai i madh, në 'Big Brother Albania VIP, e kanë pasur tre banorët e rinj, Gerti, Lorenci dhe Jori, shkruan gazeta "Kosova Sot Online".

 

Ata kanë shkatërruar shtëpinë gjatë natës dhe tashmë banorët e tjerë duhet të gjejnë se kush kanë qenë tre personat që kanë bërë gjë.

Përmes një zarfi, Vëllai i madh i ka komunikuar banorëve se nëse i gjejnë 3 ninxhat do të kenë një avantazh.

“Banorë 3 prej jush kanë patur një mision të përcaktuar nga Vëllai i madh, ku do të ishit ninxhat e natës duke krijuar situata të ndryshme në shtëpi, pa treguar që ka qenë një mision. Detyra juaj është të hamendësoni deri në mbrëmje se kush janë 3 ninxhat. Në mbrëmje do të zgjidhni një përfaqësues që do të japë përgjigjen përfundimtare dhe Vëllai i Madh do t’ju njoftojë nëse e keni gjetur apo jo. Nëse përgjigja juaj është e saktë do të keni një avantazh. Nëse ninxhat nuk zbulohen do të kenë ata një avantazh.”


(Kosova Sot Online)