​Formacionet zyrtare: Gjermani – Francë - Sport - Kosova Sot
​Formacionet zyrtare: Gjermani – Francė

​Formacionet zyrtare: Gjermani – Francė

Gjermania dhe Franca kanë publikuar formacionet zyrtare, para takimit të tyre miqësor, që do të zhvillohet nga ora 20:45.

 

Gjermania

Image

 

 
 

Franca:

13 orë e 1 minuta më parë
22/01/18
aaaaaaaa