Macja që i pëlqen të rri duarkryq në një shtrat dhe të shikojë TV si një njeri - TV - Kosova Sot
 Macja  që i pëlqen të rri duarkryq në një shtrat dhe të shikojë TV si një njeri

Macja që i pëlqen të rri duarkryq në një shtrat dhe të shikojë TV si një njeri

Kjo mace i pëlqen të lëkundet në shtrat duke shikuar shfaqjen e saj të preferuar televizive - dhe ajo nuk merr mirësjellje për t'u shqetësuar.

Pronari Ann Baret filmoi Bizon, macja pesë vjeçare skoceze, e ulur në shtrat duke shikuar shfaqjen e saj të preferuar në TV në Bullgari.

Megjithatë, pasi u shqetësua, Bizoni kthehet dhe i jep pronarit të tij një vështrim shumë të pafrenuar.

Macja duket pothuajse humane dhe shprehja e saj është e qeshur kur njerëzit e pakujdesshëm e zhvendosin atë nga ekrani.

 

(Kosova Sot)

16 orë e 5 minuta më parë
18/10/18