Anëtarët e një familje rrahen brutalisht me pjesëtarët e sigurimit, por... (VIDEO) - TV - Kosova Sot
Anëtarët e një familje rrahen brutalisht me pjesëtarët e sigurimit, por... (VIDEO)

Anëtarët e një familje rrahen brutalisht me pjesëtarët e sigurimit, por... (VIDEO)

Kamerat e sigurisë brenda një aeroporti, kanë filmuar momentin kur një familje rrahet brutalisht me pjesëtarët e sigurimit, dhe e gjithë kjo ndodhi për shkak të valixheve.

Njëri nga pjesëtarët e sigurimit të aeroportit është përplasur për tokë pavetëdije, derisa një tjetër për pak sa nuk u godit në kokë me shufër të hekurtë nga pjesëtarët e familjes së nervozuar

Por edhe pse u dolën në ndihmë tre pjesëtarë tjerë të sigurimit, rrahja vazhdoi në aeroportin ndërkombëtar Ezeiza në Brazil, derisa nuk u shfaqen policët që qetësuan situatën dhe arrestuan disa pjesëtarë të kësaj familje.

Situata u tensionua kur babai i kësaj familje i identifikuar nga mediat lokale si Ricardo Vidal, u mundua të kaloj përmes pjesëtarëve të sigurimit për të marrë valixhet.
Ai brengosej se nuk do të mund ta marrë valixhen brenda të cilës kishte barnat e zemrës, pasi departamenti që kujdeset për to ishin në grevë. Kështu vendosi të kthehet brenda pa iu nënshtruar kontrolleve, gjë që nxiti përleshjen mes familjes së tij dhe pjesëtarët të sigurimit.

Raportohet se tre nga kjo familje kanë përfunduar para grilave, por janë liruar disa orë më vonë pasi paguan një shumë të majme të hollave. Ndërkaq, sipas raportit të policisë, njëri nga pjesëtarët të sigurimit ka pësuar lëndime në kokë. 

 

(Kosova Sot)

16 orë e 28 minuta më parë
17/08/18