horoskopi
Dashi

Mars 21 - Prill 20

Horoskopi javor, 14 tetor deri 20 tetor, 2019

Çfarë ju pret gjatë shtatë ditëve të ardhshme në punë dhe në dashuri, a do të kaloni mirë me familjarët, si do t’ju shërbejë shëndeti dhe a do të bëni investime

Lexoni horoskopin e përgatitur dhe shfrytëzojeni javën e cila është para jush në mënyrën më të mirë të mundshme.

DASHI (21.03. – 20.04.)

Puna: Po qe se në planin afarist nuk ju ecin punët sipas parashikimeve, madje po qe se pësoni dështimin më të madh, duhet ta dini, si edhe gjithmonë deri tani, që vetëm duhet të vazhdoni përpara, madje edhe më me ngulm se herëve të tjera. Epilogu i tërë kësaj do të jetë i suksesshëm.

Shëndeti: Vazhdimisht po i thyeni rregullat. Fare nuk po ushtroni, shpesh po hani më shumëse sa keni nevojë. Deri kur do të vazhdoni kështu?

Dashuria: Partneri juaj shpesh bëhet i rrëmbyeshëm, ndërkaq ju nganjëherë nga një reagimi të tij i pamenduar jeni në gjendje të bëni skandal. Mos u sillni si fëmijë, nëse ai është i tillë. Durimi është arma më e mirë.