horoskopi
Peshorja

Shtator 23 - Tetor 23

Horoskopi mujor prill 2021

Të përgjithshmet: Këtë herë me Afërditën deri në 20 tek Peshqit do të bëni gjëra krejt papajtueshme, do dëshironi të bëni gjëra të tjera dhe gjithmonë do të jeni të orientuar në gjëra të tjera. Ju do të treteni lehtësisht dhe kjo do t’ju bëjë veçanërisht të shqetësuar dhe të pambrojtur. Në këtë kohë doni të shkëputeni nga njerëzit që ju rrethojnë, por emocionalisht me Merkurin edhe duke shkuar tek Peshqit deri në 17 nuk jeni gati për ta trajtuar atë. Në 19 që Hëna e Plotë do të zhvillohet tek Akrepi, përpiquni t’i kushtoni më shumë vëmendje shëndetit tuaj me të ushqyerit dhe stërvitjen e duhur dhe duhet të bëni gjëra që do t’ju rregullojnë më mirë gjendjen tuaj duke eliminuar ankthin dhe tensionet.
Parashikimet në dashuri:Në ndjenjat tuaja, do të përjetoni momente plot ngrohtësi dhe butësi në gjysmën e dytë të muajit që Afërdita do të ketë shkuar tek Dashi. Profili juaj erotik është në pikën më të lartë të tërheqjes dhe pasionit. Ju do të flirtoni përsëri me bashkëshortin tuaj dhe do të ndjeni nevojën për të lëvizur më dinamikisht në ëndrrat tuaja për të ardhmen tuaj dhe jetën tuaj të përbashkët. Ju që jeni vetëm, duke shijuar qetësinë tuaj, daljet tuaja me miqtë tuaj dhe nuk doni të bëni ose të merrni përgjegjësi për një marrëdhënie ose një situatë të re ose sepse nuk mundeni ose sepse nuk e mbështesni në këtë fazë dhe mirë bëni. Gëzoni dhe kënaquni me momentet e këndshme që ju ofrohen, luani me flirtime dhe mos u ngutni për asgjë, pasi vlerësimet e gabuara ka mundësi t’ju vënë në telashe dhe t’ju zhgënjejnë.
Parashikimet profesionale: Në pasigurinë tuaj profesionale të periudhës nuk do të jenë pak, gjithmonë do të mendoni për mundësitë dhe perspektivat, ndërkohë shumë do të jenë pyetjet tuaja në lidhje me rezultatet e disa ndryshimeve që mund të ndodhin drejtpërdrejt në vendin tuaj të punës. Mbajeni këtë natyrë konservative vigjilente gjatë kësaj periudhe pasi do t’ju mbrojë nga shpresa dërmuese dhe të paimagjinueshme ose jorealiste që mund t’ju mbysin. Në financat tuaja nuk do të ketë ndonjë ndryshim të menjëhershëm në të ardhurat tuaja, as ndonjë gjë që do ju shqetësojë.