horoskopi
Peshqit

Shkurt 19 - Mars 20

Horoskopi ditor, e marte, 4 gusht 2020

Do dëshironi qe partneri te qëndrojë gjithë kohës me ju dhe t’ua plotësojë dëshirat, por ai nuk do jete gjithmonë i disponueshem. Mos u tregoni irrealiste. Beqaret do ndihen me te lire t’i shprehin ndjenjat, por fatkeqësisht nuk do jene me fat për te filluar lidhje. Financat nuk do jene aspak te qëndrueshme. Shmangni investimet e pamenduara sepse do keni probleme serioze.