horoskopi
Peshqit

Shkurt 19 - Mars 20

Horoskopi mujor për muajin shkurt 2020

Puna: Ju në të gjitha fushat e interesit po shkoni drejtë qëllimeve të sigurta, përveç në planin e biznesit. Në aspekt të karierës po hasni vështirësi. Kjo nuk është diçka që nuk mund të zgjidhet dhe tejkalohet, por kërkon nga ju angazhim më të madh dhe më shumë punë nga e zakonshmja. Sa i përket parave edhe këtë muaj gjendja juaj finansiare do të jetë e lidhur ngushtë me vendet e jashtme, kompani të huaja dhe klientë të vendeve tjera. Këtë muaj do të jeni sikur të grindur me teknologjinë dhe mjetet. Gjithashtu kjo do të jetë periudhë enigmatike dhe do të keni vështirësi të qëndroni me dy këmbë në tokë dhe të mos shkoni më larg realitetit ku dëshironi të realizoni rezultate. Dashuri: Këtë muaj gjithçka do të varet nga përgatitja dhe aftësitë tuaja që të mbani balancën dhe të pranoni kompromise që ta barazoni interesin tuaj personal me interesin e partnerit tuaj. Do të ju duket sikur gjithkush po tërheq në anën e tij, ju do të dëshironi të bëhet sipas jush, kurse partneri sipas tij. Edhe pse tani ju duket sikur jeni dy botë të ndryshme, mos nxitoni të merrni vendim për të cilin do të pendoheni. Është koha të tregoni se dallimet mes jush janë problem i përkohshëm apo i përhershëm. Për fillim provoni të mos mendoni shumë për këtë, mos e shikoni partnerin tuaj si të huaj vetëm sepse idetë për momentin nuk po përputhen. Përpiquni me ndonjë kompromis dhe shikoni si do të shkojë. Për Peshqit e lirë rasti për romansë i paraqitet mes 5 dhe 11 shkurt. Ndoshta miku ka nevojë për ndihmën tuaj. Shëndeti: Do të keni shëndet të mirë deri në fund të pjesës së tretë të muajit kur edhe do të ju duhet pak ndihmë që ta rinovoni energjinë. Përgjithësisht shkurti do të jetë muaji në të cilin do të ndjeheni mirë, gjë që do të vërehet posaçërisht në pamjen tuaj. Në bazë të lëkurës suaj mund ta vërtetoni se si gjendja shëndetësore mund të ju rinojë dhe freskojë në mënyrë më efikase se cilado kremë apo trajtim.