horoskopi
Peshqit

Shkurt 19 - Mars 20

Horoskopi vjetor 2021

Puna: Vitin 2021 e shënojnë lëvizjet dhe ndryshimet e përhershme. Disa janë më të vogla seç do t’i kishit pritur, ndërkaq të tjerat tërësisht jua përmbysin botën! Peshqit e palodhur investojnë vite e vite, orë të gjata dhe sakrifikojnë veten e tyre për ta kthyer ëndrrën në një realitet të prekshëm. Ky është viti juaj që vërtet t’i gjërat në duart tuaja, në aspekte të caktuara të zhvillimit tuaj profesional. Mbase do të detyroheni të kërkoni mbështetje te miqtë për t’u ndier më të sigurt. Kthimi te kolegët e besueshëm derisa në të ardhmen bëni ndryshime të thella, gjithashtu do t’ju motivojnë që të vazhdoni përpara. Ajo që është më interesantja – ju shkoni përtej ëndrrave tuaja më të krisura, të mbështetur plotësisht nga seria e pabesueshme e eklipseve të këtij viti nëpërmjet Shigjetarit dhe Binjakëve. Ata do të aktivizojnë gjithë grafikën tuaj dhe ajo që është më e rëndësishme shtëpinë tuaj të dhjetë në karrierë dhe shtëpinë e katërt të jetës familjare. Mbase mendoni që idenë tuaj ta realizoni në atë mënyrë që të investoni në biznesin familjar, i cili do të mbijetonte për breza të tërë. Në atë rast do të ndiheshit i plotësuar, sepse keni realizuar misionin tuaj të dhurimit bujar për më të dashurit tuaj. Mbase do të gjeni suksesin me eklipsin e plotë të Hënës, më 26 maj, dhe me eklipsin e plotë të Diellit, më 4 dhjetor; edhe në zonën tuaj të Shigjetarit me statusin publik. Përfundimisht, në ndonjë sferë të jetës suaj afariste do të detyroheni të merrni rolin e duhur konkret prej lideri. Kjo do t’ju forcojë dhe do t’ju bëjë që të jeni të gatshëm t’i kaloni me not edhe ujërat më të mëdha! Ju jeni kreativ, ndërkaq në vitin 2021 do të jeni të pandalshëm!

Shëndeti: Fillimi i vitit do t’ju sjellë rënie të imunitetit dhe ndjeshmëri ndaj viruseve, prandaj është e domosdoshme që të merrni sa më shumë vitamina dhe që sa më shumë të shëtitni. Në muajt mars dhe prill mund të keni stomak më të ndjeshëm, por edhe të keni gjasa të jeni në depresion. Është gabim që të provoni ato t’i ndrydhni. Përmirësoni analizat tuaja negative nga e kaluara dhe bëni një përgatitje të madhe në shpirtin tuaj. Ambienti i këndshëm dhe aktivitetet relaksuese në prill do t’ju eliminojnë stresin dhe vështirësitë, ndërsa në prill dhe tetor praktikoni shprehi më të shëndetshme ushqimore. Shtatori dhe tetori ju sjellin ankth të shtuar. Gjatë nëntorit dhe dhjetorit ka mundësi të keni stomak të ndjeshëm dhe ftohje.

Dashuria: Nëse jeni në lidhje: ata Peshq, që janë të dashuruar, këtë vit mbase do të detyrohen që vërtet të kërkojnë përkrahje emocionale dhe ndihmë. Kjo do të jetë kohë e përshtatshme për ata të cilët kanë ndjenja delikate, andaj të kërkoni ndihmë nga dikush që do të mund t’ju ndihmojë nuk është fare e tmerrshme, por, vërtet, e domosdoshme dhe e efektshme. Ju të cilët keni ndjenjën që jeni të vetëdijshëm gjithmonë në lidhjen tuaj, këtë herë do të ndiheni të hutuar. Kërkoni këshilla nga partneri juaj kur ndiheni të humbur, ndërkaq edhe ai do ta kërkojë të njëjtën gjë nga ju. Gjithashtu mund të jetë vërtet vit i mirë për ju që të jeni pak më novator dhe t’i rregulloni gjërat, posaçërisht rreth eklipsit të energjive fantastike të majit, qershorit dhe dhjetorit. Kurrë nuk dihet se çfarë do të ndodhë! Ky është kombinim i fantazive, argëtimeve dhe shpirtit hulumtues, i cili vërtet i lëviz kufijtë dhe i cili do ta tronditë botën tuaj romantike! Për ato çifte të cilat mendojnë për zgjerimin e familjes, ky është po ashtu vit i përsosur që të mendojnë për fëmijë, apo së paku të mendojnë për investime në shtëpi të re, sepse nyja juaj e veriut në Binjakë futet më thellë në shtëpinë tuaj të katërt. Zemërmirësia dhe empatia janë jashtëzakonisht të bazuara te ju, gjë që mund t’ju bëjë juve terapeut të qëndrueshëm për miqtë tuaj dhe për të dashurit tuaj të cilët edhe vetë kanë vështirësi të caktuara. Mos harroni t’i mbani vërtet kufijtë të fortë rreth vetes dhe rreth më të dashurve tuaj dhe mos u stresoni shumë nëse kjo nuk është e mundshme. Ju nevojitet e gjithë energjia e cila ju jepet në vitin 2021. Vërtet është mirë të vlerësohen imtësitë siç janë shoqërimet në mbrëmjet romantike, të cilat gjithmonë do t’jua largojnë të gjitha problemet dhe stresin.

Nëse jeni të lirë: për ata Peshq të cilët kërkojnë ndonjë aksion dashurie, ky vit do të jetë i shkëlqyeshëm që të gjejnë dikë me të cilin do ta kalojnë jetën bashkë. Besoni procesit i cili po ju përgatitet – aq më parë nëse viti fillon më ngadalë sesa keni dëshiruar. Eklipset nga mesi i vitit do t’ju sjellin shumë udhëzime dhe perspektiva të cilat do të duhej t’i ndiqni. Eklipsi i plotë i Hënës në Shigjetar, më 26 maj, është pika hyrëse në grafikën tuaj, gjë që është jashtëzakonisht e përcaktuar për kartën tuaj të përgjithshme diellore. Meqenëse kjo është energjia e cila çliron, në shumë aspekte të jetës suaj ndodh pastrimi kimik. Kur është fjala për dashurinë, kjo do të mund të ketë lidhje me cilëndo romancë me të cilën ende nuk e keni ndërprerë tërësisht kontaktin (si p.sh. ish-partneri, i cili ende po sillet përreth jush). Ndërsa eklipsi i unazës së Diellit shfaqet në Binjakët, më 10 qershor, universi ju jep dritën jeshile për të mundësuar që dashuria e re të hyjë në jetën tuaj! Imagjinoni qershorin si muaj për arritje të kthesës së fatit tuaj. Këtu dëshirat tuaja bëhen realitet nëse aq gjatë jeni ndier të humbur dhe të vetmuar. Për ata Peshq të cilët në vitin 2020 kanë përjetuar vërtet humbje të mëdha, është me rëndësi të theksohet që shenjës suaj do t’i duhej pak kohë për një përsëritje mendore, kjo është plotësisht në rregull! Këto janë ngritjet dhe rëniet e ujërave tuaja shumë të thella që qëndrojnë pezull me shpirtin tuaj. Nuk ka asgjë të keqe të vlerësosh vetveten dhe ta vendosësh në vendin e parë. Prandaj, ndërsa e doni veten më shumë, universi do t’ju dërgojë një shpërblim në këmbim të kujdesit tuaj të shkëlqyeshëm për veten!