A jeni gati për edicionin e parë 'Lahuta Okarina Polifonia'

  • 11 shtator 2019 - 17:53
A jeni gati për edicionin e parë 'Lahuta Okarina Polifonia'

Në kryeqytetin e Kosovës  Prishtinë, nga 16 deri më 20 Shtator 2019 do të organizohet edicioni i parë i festivalit "LAHUTA OKARINA POLIFONIA", meqë rast edhe do të hapet peticion për rinicimin e çertifikimit të Okarinës, Lahutës dhe Këngëve Kreshnike në UNESKO krahas Polifonisë, shkruan gazeta "Kosova Sot Online".

Në vijim mund ta lexoni programin e festivalit përgjatë pesë ditëve sa do të jetë i hapur për qytetarët e interesuar për artin e mirëfilltë.

Image

(Kosova Sot Online)