Kështu duken aktorët e fëmijërisë në vitin 2020

  • 11 janar 2020 - 09:44
Kështu duken aktorët e fëmijërisë në vitin 2020

Kur ndaleni dhe i mendoni filmat e së kaluarës ju duket sikur ka qenë dje.

Të gjithë gjatë kohës së fëmijërisë dhe adoleshencës kanë pasë një aktor të parapëlqyer të cilët tani në vitin 2020 kanë ndryshuar shumë pamjen e tyre.

Por një pjesë e këtyre aktorëve edhe tani mbahen mend me filmat e tyre të fëmijërisë për publikun edhe pse  kanë vazhduar karrierën e tyre në Hollywood.

Këtu më poshtë keni disa nga ndryshimet drastike të këtyre aktorëve:

Angus T. Jones

Cole Sprouse

Millie Bobby Brown

Mackenzie Foy

Talitha Eliana Bateman

Abigail Breslin

Nolan Gould

 Raven-Symoné

Daniel Radcliffe

Haley Joel Osment

(Kosova Sot Online)