S’duhen paratë për të qenë të lumtur, çifti më i pasur në botë tregon se i dha fund martesës

  • G.G /
  • 17 gusht 2020 - 10:21
S’duhen paratë për të qenë të lumtur, çifti më i pasur në botë tregon se i dha fund martesës

Çifti më i pasur në botë ndahen për një shumë të konsiderueshme parash. Jeff Bezos dhe gruaja e tij Mac Kanzie, kanë rënë dakort që të ndahen për shumën ma rramendë se prej 35 miliardë dollar.

Zonja Bezos do të mbajë 4% të Amazon-it, të cilin e themeloi Jeff para 25 vitesh.

Ajo do të heqë dorë nga interesat e saj në gazetën “Washington Post” dhe firmën e udhëtimit hapësinor “Blue Origin”.

Rekordin e mëparshëm për div orc in më të shtrenjtë e mbanin Alec Wilderstein dhe Jocelyn, të cilët u div orcua n për 3.8 miliardë dollarë.

Kujtojmë se pas nd arj es, Jeff dhe MacKenzie deklaruan se ishte vendim i të dyve dhe do vazhdojnë të kenë komunikim të mirë.

(Kosova Sot Online)