KDI publikon gjetjet nga monitorimi i punës së Kuvendit

  • E.K /
  • 18 gusht 2020 - 08:28
KDI publikon gjetjet nga monitorimi i punës së Kuvendit

Instituti Demokratik i Kosovës sot do t’i prezantojë gjetjet nga monitorimi i punës së Kuvendit të Kosovës

Kuvendi i Kosovës tashmë ka mbyllur punët për sesionin pranveror 2020, ndërsa Instituti Demokratik i Kosovës (KDI) do të prezantojë gjetjet kryesore nga monitorimi i punës së Kuvendit gjatë sesionit pranveror 2020 dhe vlerësimin lidhur me performancën e Kuvendit gjatë këtij sesioni.

Të gjitha gjetjet, KDI do t’i prezantojë sot në një konferencë për media.

Konferenca për media do të mbahet në ora 11:00, tek zyrat e KDI-së.

(Kosova Sot Online)