Komisioni për Siguri fillon mbledhjen me një minutë heshtje për aktorin Adem Mikullovci

  • E.K /
  • 15 shtator 2020 - 11:13
Komisioni për Siguri fillon mbledhjen me një minutë heshtje për aktorin Adem Mikullovci

Anëtarët e Komisionit për Çështje të Sigurisë dhe Të Mbrojtjes kanë filluar mbledhjen me një minutë heshtje në nderim të jetës dhe veprës së ish-aktorit Adem Mikullovci.

Këtë kërkesë e parashtroi kryetarja e këtij komisioni, Fatmire Mulhaxha-Kollçaku.

Përderisa para Teatrit Kombëtar është vendosur fotografia e tij, ku do të bëhen homazhe, kurse në ora 16:00 do të bëhet edhe varrimi i aktorit Mikullovci.

(Kosova Sot Online)