31 vjeçari shokon me pamjen, shndërrohet në një alien...

  • E.K /
  • 25 shtator 2020 - 10:09
31 vjeçari shokon me pamjen, shndërrohet në një alien...

Anthony Loffredo është një i ri nga Franca, i cili dëshiron të bëhet një 'alien'. 

Ka bërë vetëm 16% të transformimit të tij, ose të paktën kështu ka thënë Anthony. 

Operacioni i fundit që është bërë, ka qenë heqja e hundës.

31-vjeçar është zhytur në procesin 'Black Alien Project', me të cilin ai do të duket si të ishte një alien i vërtetë.

Meqenëse këto ndërhyrje janë të paligjshme në vendin e tij, ai ka vizituar një ekspert për këto modifikime të trupit jashtë Francës.

Këto transformime nuk janë ndryshimet e vetme që janë bërë. Gjuha e Loffredos është prerë në gjysmë, ai ka të gjithë lëkurën e tij të tatuazhuar dhe të bardhën e syve gjithashtu, ai ka shpuar fytyrën, ai ka implantuar në kokën e tij sikur të ishte Hellboy dhe ka hequr veshët.

(Kosova Sot Online)