Selmanaj: Ne e kemi një kryeministër i cili bukën e merr me vete nga shtëpia

  • A.P /
  • 29 shtator 2020 - 23:31
Selmanaj: Ne e kemi një kryeministër i cili bukën e merr me vete nga shtëpia

Driton Selmanaj ka thënë se kryeministri i Kosovës nuk e harxhon buxhetin e Kosovës, madje ai edhe bukën e merr nga shtëpia.

Zëvendëskryeministri i Kosovës, Driton Selmanaj, ka treguar edhe çfarë ushqime merr kryeminsitri i Kosovës, Avdullah Hoti, nga shtëpia e tij.

“Na e kemi nje kryeministër i cili bukën e merr me vete nga shtëpia. Kryesisht merr sandviqa me bukë të zezë dhe e han në zyre. Bile nganjëherë më thotë zëvendës a po do ti?”, ka thënë Selmanaj.

(Kosova Sot Online)