Tomë Gashin e thërret Haga, avokati jep detaje nga telefonata

  • A.P /
  • 30 shtator 2020 - 17:31
Tomë Gashin e thërret Haga, avokati jep detaje nga telefonata

Avokati Tomë Gashi është ftuar sot së bashku me sekretarin e OVL-UÇK-së, Faton Klinika nga Prokuroria Speciale në Hagë

Avokati Gashi në një prononcim tha se e ka thirrur dikush, i cili është paraqitur si zyrtar dhe ka kërkuar nga ai që së bashku me Klinakun të shkojnë në Policinë e EULEX-it në Fushë Kosovë, për dorëzimin e dokumentacioneve të caktuara.

Por, Gashi tha se u ka kërkuara atyre që të shkojnë në objektin e organizatës së veteranëve, por të njëjtit kanë refuzuar, pasi sipas tij, ishin të frikësuar nga mediat.

“Faktikisht ishte një thirrje e një zyrtari, sic eshte prezentuar nga Policia e Proukurise në Hagë. Ka jep një emer që si duket nuk është fare i vërtët. Kanë kërkuar që unë se bashku me Klinakun të shkojmë në Policinë e Eulexit për dorëzimin e dokumenteve të caktuara. Por,  i propozova që këto dokumente t’i prujnë në selinë e OVL-UÇK-së”, tha Gashi.

(Kosova Sot Online)