Jashari kërkon të ndryshohet Kushtetuta për t’ua hequr serbëve votimin e dyfishtë

  • A.P /
  • 18 tetor 2020 - 14:49
Jashari kërkon të ndryshohet Kushtetuta për t’ua hequr serbëve votimin e dyfishtë

Kryetari i Skenderajt, Bekim Jashari, thotë se në asnjë mënyrë dhe për asnjë çmim nuk duhet dhe nuk mund të ndryshohet Kushtetuta e Republikës së Kosovës, në emër të arritjes së marrëveshjes përfundimtare me Serbinë.

Jashari thotë se ajo që duhet të ndryshojë kushtetutën është Serbia, e cila përveç kësaj duhet dhënë përgjegjësi për të pagjeturit, viktimat e luftës, gjenocidin mbi popullatën e pafajshme dhe dëmet materiale të shkaktuara në luftën e fundit në Kosovë.


(Kosova Sot Online)