E bëjmë më mirë në krevat, s’duam burra

  • A.P /
  • 29 tetor 2020 - 23:50
E bëjmë më mirë në krevat, s’duam burra

Në Irlandën e Veriu tani është e lejuar që të martohen burra me burra dhe gra me gra. Katër javë më parë në këtë vend u martuan dy gra me njera-tjerën.

Ato quhen Robyn People dhe Sharni Edwards. Shumë pak vende në të gjithë botën i kanë lejuar martesat mes të njejtës gjini. Edhe në Irlandën e Veriut ky vendim ishte i vështirë, për t’u marrë.

Gjithashtu çiftet e të njëjtës gjini në këtë vend tani mund edhe të birësojnë fëmijë. Më poshtë po sjellim edhe fotot nga dasma e dy grave.

Ato ishin të dyja të veshura me fustan të bardhë dhe për shkak të masave anti-Covid nv dasmën e tyre nuk kishte shumë të ftuar. Ato kanë  thënë  duke qeshur:

E bëjmë  më  mirë  vetë  në  krevat, nuk duam burra.”

(Kosova Sot Online)