Këto katër produkte po ‘fluturojnë’ nga raftet pas përhapjes së valës së dytë të Covidit

  • G.G /
  • 02 nëntor 2020 - 12:24
Këto katër produkte po ‘fluturojnë’ nga raftet pas përhapjes së valës së dytë të Covidit

Askush nuk mund ta harrojë luftën vetëm për të siguruar letër higjienike në fillim të pandemisë.

Për fat të mirë, ndërsa muajt përparuan, njerëzit u bënë më pak të zjarrtë për nevojat e tyre për letër higjienike dhe shumica e rafteve të dyqaneve janë furnizuar në mënyrë adekuate që nga ajo kohë shkruan BestLife.

Por ndërsa afrohet një valë e re, a do të përballet bota përsëri me atë panik?

Sipas CEO i Walmart-it, Doug McMillon, ka disa produkte që konsumatorët po blejnë ndërsa rastet me Covid po rriten përsëri.

Dhe nga numri i madh i konsumatorëve, gjërat më të nevojshme që dërguan në zbrazjen e rafteve të dyqanit ushqimor ishin këto lloje të produkteve:

– Ushqim të ngrirë;

– Produkte pastrimi;

– Sode dhe patate të skuqura;

– Produkte letre.

(Kosova Sot Online)