Dështon votimi i Projektligjit për Rimëkëmbjen Ekonomike në komision

  • G.G /
  • 02 November 2020 - 15:03
Dështon votimi i Projektligjit për Rimëkëmbjen Ekonomike në komision

Komisioni për të Drejtat dhe Interesat e Komuniteteve dhe Kthim nuk ka arritur që të votojë Projektligjin për Rimëkëmbjen Ekonomike.

Me 6 vota për Projektligji nuk ka kaluar në Komision dhe nuk është proceduar në Kryesi.

Kryesuesja e komisionit ka thënë se ky raport ka 15 amendamente ku disa janë prej deputetëve dhe disa prej Komisionit për Buxhet e Transfere.

“Këtu i kemi 15 amendamente dhe disa janë të deputetëve dhe disa prej Komisionit për Buxhet e Transfere”.

(Kosova Sot Online)