Deputetja e PDK’së-Hotit: Shkarkoji ekspertët për bisedime, nuk janë kredibil

  • S.A /
  • 03 nëntor 2020 - 13:26
Deputetja e PDK’së-Hotit: Shkarkoji ekspertët për bisedime, nuk janë kredibil

 në FB ka reaguar edhe deputetja nga radhët e PDK-së, Ariana Musliu -Shoshi.

Në facebook, Musliu-Shoshi ka deklaruar se në çantën e cila është vjedhë ka pasur dokumentacion zyrtar të natyrës sensitive që janë përdorë dhe që do të përdoreshin për bisedime, dokumente strategjike dhe konfidencinale.

Njoftimi i plotë i saj:

Kryeminister, ekspertët për bisedime nuk janë kredibil dhe duhet t’i shkarkosh menjëherë!

Në çantën e cila është vjedhë ka pasur dokumentacion zyrtar të natyrës sensitive që janë përdorë dhe që do të përdoreshin për bisedime, dokumente strategjike dhe konfidencinale. Këtë e dini ju më së miri, por nuk po e pranoni. Ka prova të besueshme që e dëshmojnë këtë, nuk janë shpifje.

Sipas informatave, njësitë të specializuara të hetimit të shtetit Belg dhe Prokurorë janë caktuar që ta menaxhojnë rastin.

Sot është me rëndësi të dimë se a ka qenë hajni ordiner, apo është vjedhur nga ndonjë grup  për shkak të pozitës së z. Mustafa që mban në delegacion.

Për deputetët e Kuvendit, por edhe për qytetarët është i rëndësishëm deklarimi i juaj i vërtetë se çka kishte në atë çantë?

(Kosova Sot Online )