Prishtina vatër e koronavirusit, vetëm sot 324 raste të reja

  • G.G /
  • 05 nëntor 2020 - 15:17
Prishtina vatër e koronavirusit, vetëm sot 324 raste të reja

Në Prishtinë brena 24 orëve të fundit janë raportuar edhe 324 raste të reja nga Covid 19. Kjo u bë e ditur nga IKSHPK në raportin ditor.

Përvec Prishtinës, dhjetëra raste janë shënuar edhe në komuna të tjera.

Në vazhdim ju sjellim rastet e paraqitura për secilën komunë:

Rastet pozitive janë nga komuna Prishtinë 324 raste, komuna Ferizaj 42 raste, komuna Fushë Kosovë 39 raste, komuna Gjilan 37 raste, komuna Gjakovë 35 raste, komuna Podujevë 35 raste, komuna Lipjan 19 raste, komuna Pejë 19 raste, komuna Viti 13 raste, komuna Mitrovicë 11 raste, komuna Drenas 10 raste, komuna Vushtrri 10 raste, komuna Shtime 9 raste, komuna Skenderaj 8 raste, komuna Deçan 6 raste, komuna Obiliq 6 raste, komuna Kamenicë 5 raste, komuna Kaçanik 5 raste, komuna Suharekë 5 raste, komuna Hani i Elezit 4 raste, komuna Malishevë 4 raste, komuna Prizren 4 raste, komuna Klinë 3 raste, komuna Kllokot 3 raste, komuna Istog 2 raste, komuna Rahovec 2 raste dhe komuna Junik 1 rast.

(Kosova Sot Online)