Kërkohet ndihmë për Albina Qelen, vajza e invalidit të UÇK-së nga Mitrovica

  • G.G /
  • 13 November 2020 - 13:31
Kërkohet ndihmë për Albina Qelen, vajza e invalidit të UÇK-së nga Mitrovica

Albina Qela, e cila ka humbur shikimin, këtyre ditëve ka kryer disa vizitia mjekësore edhe në Shqipëri.

Albina është lindur me 05.03.2009 dhe është vajza e invalidit të UÇK-së, Dibran Qela.

Sipas prindit të Albinës, edhe mjekët në Shqipëri i kanë thënë se vazja e tij ka nevojë për operim.

Dibran Qela ka kërkuar ndihmën nga qytetarët që të ia mundësojnë operimin e syve të vajzës së tij. Poashtu ai ka dërguar edhe dokumentacion nga mjekët dhe xhirollogaritë për të gjithë të interesuarit që duan ta ndihmojnë.

Pak ndihmë nga ju do të thotë shumë!

Kontakt Babain e saj nese keni mundesi te ndihmoni:

Dibran Qela 049 220 470

Emri Bankes: Raiffeisen Bank

Emri i kontos: Dibran Qela

Nr i Xhirollogarisë: 1503001005044574

SWIFT: RBKOXKPR

(Kosova Sot Online)