Alfred Cako: Ky është mjekimi popullor që bën mrekulli, e përdorin vetëm të pasurit, kushton…

  • G.G /
  • 23 November 2020 - 11:09
Alfred Cako: Ky është mjekimi popullor që bën mrekulli, e përdorin vetëm të pasurit, kushton…

Konspiracionisti Alfred Cako, si çdo fundjavë ishte i ftuar në “Rrethin Katror” në “E Diell”. Temë diskutimi puntatën e stome, ishte mjekimi alternative, i njohur ndryshe si ai “popullor”.

Cako e vlerësoi këtë lloj mjekimi dhe foli për një të kësaj natyre të quajtur “Omipathia”. Ai theksoi se ky mjekim përdoret për kurim nga familjet e pasura dhe është tepër i kushtueshëm.

“Ka edhe mënyra të ndryshme siç është mjekimi me omiopathia, unë e preferoj dhe e kam të parën si mjekim në qoftë se do të kisha nevojë për të. Kjo është një nga mjekësitë më të shtrenjta, që kurohen familjet e mëdha”, tregoi Cako.

(Kosova Sot Online)