18 fotografi të kafshëve shtëpiake që do të ndryshojnë ditën tuaj

  • 26 November 2020 - 14:51
18 fotografi të kafshëve shtëpiake që do të ndryshojnë ditën tuaj

Këtu janë 18 fotografi të maceve dhe qenve që na e bënë ditën më të mirë, dhe shpresojmë që të bëjnë edhe tuajat.

1. "Qeni Baxter duke u mësuar me vëllain e tij të vogël, Linus"

2. "Laboratori im i vjetër më në fund pranoi qenushin e ri ..."

3. "Djali im 5-ditor bëri një mik të ri sot."

4. "Shtrëngohet kur dëgjon çdo zhurmë"

5. "Ne e adoptuam Bowie javën e kaluar. A mund të thuash që ai pëlqen të përqafohet? ”

6. "Macja ime ka kuptuar që nëse tërheq peshqirët poshtë merr ngrohtësi shtesë".

7. "Me raste, kotelet tona thjesht ulen dhe shikojnë burrin tim duke luajtur League of Legends në laptopin e tij."

8. "Macja ime absolutisht e adhuron të dashurin tim".

9. "Gruaja ime është 30 javë shtatzënë dhe kështu macja jonë përqafohet me të."

10. "Unë nuk mund të besoj se e kapa këtë ..."

11. Kur ende nuk është radha juaj të përdorni lavamanin ...

12. "Disa gjëra nuk plaken kurrë".

13. "Macja ime duke u siguruar që të mos largohem sa herë që shkoj të ulem në verandë"

14. "Ajo pa një ketër në këtë pemë 3 vjet më parë dhe kontrollon çdo ditë për të parë nëse është kthyer."

15. “Unë mbolla disa fara maceje në vazo pranverën e kaluar. Mbiu mjaft mirë. ”

16. "Ky djalë i vogël dëshiron të mbahet në mënyrë që të mund të flejë."

17. "Macja ime ka adoptuar këlyshin tim të ri të vogël si kotelen e tij."

18. "Maces time nuk i pëlqen uji, siç mund ta shihni".

(Kosova Sot Online)