Zbulohen emrat e disa prej serbëve të Klinës, që vranë shqiptarët gjatë luftës

  • G.G /
  • 26 nëntor 2020 - 15:00
Zbulohen emrat e disa prej serbëve të Klinës, që vranë shqiptarët gjatë luftës

Më 12 nëntor të vitit 1999, është gjetur edhe një listë me emra të ushtarëve dhe paramilitarëve serbë, që kanë vrarë e masakruar qindra civilë shqiptarë në komunë të Klinës.

Në mesin e barbarëve figuron edhe një shqipfolës.

Dihet mirëfilli se në komunën e Klinës janë përfshirë më së shumti serbë lokalë në vrasjen e shqiptarëve.

Lista përmban këta emra:

Danë Balaj

Zoran Dobriq

Zharko Stepiq

Vitomir Saviq

Millorad Stepiq

Gollub Stashiq

Dragomir Stashiq

Bado Bogiqeviq

Zaiq Vojo

Dobishleviq Sreta

Dançiq Vojo

(Kosova Sot Online)