Kërcënohet Zafir Berisha

  • A.P /
  • 26 November 2020 - 15:58
Kërcënohet Zafir Berisha

Ministria e Punëve të Brendshme ka bërë të ditur se është kërcënuar zëvendësministri Zafir Berisha.

Ministria e Punëve të Brendshme ka deklaruar se personi që është kërcënuar nuk është zëvendësministri Bajram, por zëvendësministri i MPB’së, Zafir Berisha.

“Ministria e Punëve të Brendshme, konfirmon se zëvendësministri i MPB-së që është kërcënuar dhe ka hapur rast në polici, është z. Zafir Berisha”, thuhet në reagimin e MPB’së.

Ndërkohë, MPB ka demantuar lajmin që u raportua në media se është kërcënuar zëvendësministri Ildiray Bayram.

(Kosova Sot Online)